Да поглезим кожата си

С Braun!

eva.bg 30 November 2020

Грижите за кожата са неизменна част от всекидневната ни рутина. Искаме да бъде тя гладка, мека, сияйна и без раздразнения, но често това отнема много време и усилия, които освен това невинаги дават нужните резултати.

Чудесно е, че в съвременния свят имаме много богат избор сред продукти, които могат да отговорят на нуждите ни, както и да ни спестят безценно време, превръщайки бюти рутината ни в приятен ритуал, с който да разпускаме.

Braun винаги са полагали старание и грижа в това да предложат най-добрите продукти, с които да поддържаме кожата си в перфектно състояние, освобождавайки ни време и предлагайки ни лесни алтернативи, с които да изпълним всички необходими стъпки.

Експертите от Braun съумяват да комбинират няколко функции в едно устройство. Само с един продукт имаме възможност да епилираме,  бръснем, почистваме, ексфолираме и масажираме, дори и да се погрижим за кожата на лицето, а знаем колко податлива на външни влияния е тя. Звучи невероятно, но е истина!

Сред любимите ни продукти е епилатор Silk-épil Flex 9300, който разполага освен с епилираща глава, която се адаптира към извивките на тялото, така и с бръснеща приставка, приставка за контакт с кожата, масажираща приставка, такава за подстригване, както и четка за почистване на кожата.

В този страхотен комплект има целия необходим арсенал за красива кожа от глава до пети. Приставките, предвидени само за кожата на лицето, ни дават възможност да я почистваме, както и да епилираме чувствителни зони.

За да бъде всичко още по-лесно и приятно, епилаторът е водоустойчив и без проблеми може да се използва под душа за повече комфорт. Ако пък през деня не сте успели да се разкрасите, продуктът има специална система за осветяване Smart light, която ще улесни всичко.

Процедурите, които сме приемали като задължение, могат да бъдат и приятни! А какво чакаме все още, за да поглезим нас и близките ни с един чудесен уред за красота? В галерията ни вижте още продукти от Braun за мъже и жени, които могат да се превърнат в ежедневните ви верни помощници.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР