Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха дарение за 500 хиляди долара

eva.bg 26 November 2020

Снимка: Getty Images

Идва празничният сезон, в който обаче не всички ще се радват на топлия уют на дома. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс решиха да направят щедро дарение, вместо да пазаруват купища подаръци, от които не се нуждаят.

Звездната двойка дари 500 000 долара към компанията Covenant House, която подсигурява подслон, храна и незабавни кризисни грижи на бездомни млади хора между 13 и 24-годишна възраст. Рейнолдс е насочил дарението си към Covenant House Ванкувър, а Блейк - към Covenant House Торонто.

Според компанията „техните невероятни филантропски действия и щедрост ще променят съдбите на много деца, станали жертва на трафик и наркотици, както и на такива, които са избягали от домовете си и нямат подслон“. Организацията предлага лечения за наркозависимите, давайки шанс на младите и в живота със специални обучения и програми, които ги подготвят за учебни заведения.

Райън и Блейк се надяват да вдъхновят хората да даряват и да подават ръка на нуждаещите се. „Те разбират, че младите хора, които животът е поставил в такава ситуация, заслужават внимание и любов, както и безкрайно уважение. Те заслужават шанс“, казва Криста Томпсън, CEO на Covenant House Ванкувър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР