Гордън Рамзи е ядосан: смятат го за дядо на детето му

eva.bg 23 November 2020

Гордън Рамзи със синовете си Оскар и Джак. Важно е да знаете, че на тези снимки няма дядо...

Снимка: Instagram

Гордън Рамзи няма проблем с възрастта, но останалите явно имат. 54-годишният топготвач, когото милиони зрители познават така добре от кулинарните му подвизи на малкия екран, е баща на пет деца.

Най-малкият член в семейството му е 19-месечният Оскар, когото мнозина смятали за негов внук, а не син. И Гордън Рамзи не приема с усмивка тези коментари.

„Случвало се е да се разхождаме с 20-годишния ми син Джак и бебето Оскар, при което много хора смятат, че аз съм дядото в картинката, а Джак бащата. Ако трябва да съм честен, такива ситуации ме влудяват. Не ми е забавно, когато кажат: „Сигурно сте много горд да сте дядо“...  Ако още веднъж някой ме нарече дядо не знам какво ще направя“, коментира в интервю Гордън Рамзи.

Най-голямото му дете е 22-годишната Меган. Съпругата му Тана го е дарила и с 20-годишните близнаци Холи и Джак, с 18-годишната Матилда и сега с малкия Оскар. През 2016 година двамата очакваха момченце, на което дори бяха избрали име – Роки, но го загубиха в петия месец от бременността.

Вижте цялото пъстро семейство в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР