Перфектната блондинка на 35

eva.bg 22 November 2020

Тя е перфектната блондинка, въпреки че сме я виждали и с тъмнокестенява коса в живота (в киното е минала през всякакви цветове). Наскоро се омъжи за трети път – за 37-годишния комик Колин Джост. От 2008 до 2011 г. бе омъжена за Райън Рейнолдс, а от 2014 до 2016 г. - за Ромен Дориак, от когото има дъщеря Роуз.

Скарлет влиза в киното от малка, едва 10-годишна. Когато е на 13, партнира на самия Робърт Редфорд в „Повелителят на конете“. На 17 снима Онази роля в „Изгубени в превода“! По върховете на класациите за най-добре платени актриси в Холивуд се „гони“ с Анджелина Джоли и Дженифър Лорънс.

С други думи, на 35 Скарлет е постигнала ужасно много и то по готин начин, запазвайки здравия си разум, който толкова много нейни колеги изгубиха под блясъка на прожекторите. Единствено не е успяла да порасне повече от 160 сантиметра и ако искате да я ядосате, когато я видите за първи път, я попитайте – ама ти наистина ли си толкова ниска. Но много по на място ще е да я попитате – Скарлет, как успя? Ако, разбира се, не си глътнете езика от възторг, че пред вас стои една от най-прекрасните жени на света.

Днес тя става на 35.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР