От любов към малките неща

Чашата ароматно кафе, която оправя деня ни…

eva.bg 13 November 2020

„Миризмата на току-що приготвено кафе е едно от най-великите изобретения!“, казва Хю Джакман. За много от нас първо идва кафето, а после плановете. Тази толкова любима напитка на милиони хора по света носи много удоволствие и настроение,сплотява и ни събира повече от 500 години, а според множество изследвания има и много ползи.

Кафето съдържа много антиоксидантни съставки, които нашият организъм усвоява изключително лесно. Чаша кафе помага на тялото да се бори със свободните радикали.Когато имате да свършите нещо важно, но ви е трудно да се мобилизирате, едно кафе може бързо да реши този проблем. Всеизвестна полза от кафето е, че то повишава енергийните нива и има стимулиращ ефект върху мозъка. След като се насладите на напитката, концентрацията ви ще бъде много по-добра.

То също така подобрява настроението и ви дава повече увереност. Националният здравен институт в САЩ установява, че хората, които пият кафе всеки ден, са с 10% по-слабо изложени на риска от негативни емоции и изпадане в депресия. Но може би най-незаменимата му полза е, че ни предоставя онези моменти, които искаме да си отделим, да спрем всичко на пауза и да се насладим на малките, но толкова значими неща в живота, които ни правят щастливи.

Истинските ценители на кафето имат високи стандарти за вкуса и аромата на напитката, която се е превърнала в неизменна част от техния начин на живот. Davidoff Café ни дарява именно с вкуса на онези безценни моменти, в които сетивата ни се радват на малките чудеса в живота.

Плътният вкус и изкусителният аромат се дължат на специално подбраните зърна от най-високо качество. Изисканият дизайн на опаковката, в която кафето на Davidoff се предлага, допринася за това пиенето на напитката да бъде елегантен ритуал в ежедневието ви, като прави един такъв пакет луксозен подарък за скъп на сърцето ви човек.

Espresso 57 от Davidoff си заслужава да се опита. В една опаковка се крие вълшебно съчетание от вкусове и аромати, което може да спечели и най-опитния ценител на кафето. За много почитатели на марката, това е безспорен фаворит, който неизменно съпътства дните им.

Но брандът предлага богатство от избор на сортове и форми (мляно кафе, разтворимо кафе, капсули), за да задоволи всеки взискателен почитател на кафе. Плътният вкус с леки киселинни нотки в мляното кафе Rich Aroma са дефинирани от божествен аромат. Потопете се в тайните на природата с лимитираната серия Colombia, в която ще откриете уникална комбинация от подбрани кафе зърна Арабика от Колумбия.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР