Петият сезон на „Короната“ ще излезе чак през 2022 г.

eva.bg 10 November 2020

Снимка: Netflix

„Короната“ е един от най-успешните сериали на Netflix в момента. Продукцията разказва за живота на британската кралска фамилия от дните преди коронацията на кралица Елизабет II.

Невероятният актьорски състав (участват Клеър Фой, Оливия Колман, Джаред Харис, Хелена Бонам Картър, Ванеса Кърби и много други големи имена)и интересният разказ, позволяващ ни да надникнем зад портите на двореца, си спечелиха верни почитатели.

Четвъртият сезон на сериала излезе тази година, но за петия все още не се знае нищо конкретно. Предполага се, че заради пандемията ще чакаме сериите да се появят в платформата поне до 2022 г. Припомняме, че за да възпроизведе автентично историята, продукцията снима дори в Южна Африка, за да покаже на екран кралските турнета. Ако в най-добрия случай снимките започнат по план – през юни 2021 г. – то сезонът наистина ще бъде наличен в Netflix чак през 2022 г.

Първоначално продуцентите плануват петият сезон да бъде финален. Но заради комплексната история на кралската фамилия, те все пак обмислят възможността за още един сезон. Това е добра новина за жадните зрители, които по време на изолация гледат сериали повече от всякога. За съжаление обаче снимките на всякакви продукции са почти невъзможни на този етап.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР