Аксесоарите – рамката на всеки тоалет

Обогатете гардероба си с есенната колекция аксесоари на Calvin Klein Jeans

Александрина Петрова 02 November 2020

Аксесоарите са онези вълшебни съставки, които могат да превърнат и най-невзрачния тоалет в същинско модно попадение. Те могат да правят чудеса с визията – да са в нейната основа или просто да я допълват, да я променят и завършват.

Изискват се усет и въображение, за подбора на правилните артикули. Затова някои хора казват, че аксесоарите са като подправките – ако не ги употребявате мъдро, резултатите невинаги са успешни. По тази причина никога не можете да сбъркате, ако заложите на минималистичната естетика, пасваща навсякъде.

Съвременната градска униформа цели не просто стилна визия, а също така комфорт и увереност, за да се чувстваме невероятно всеки път, щом излезем от вкъщи. В сърцето на линията Calvin Klein Jeans стои именно тази философия – трябва да е лесно и безгрижно да бъдем себе си, да можем да заявяваме личността си с размах и да залагаме на устойчиви решения в стила, които никога не излизат от мода.

Есенната колекция аксесоари на Calvin Klein Jeans за 2020 г. не изневерява на своите емблематични артикули, но този път те са освен в крак със съвременните модни търсения, така и с природата. В настоящия момент разумният избор във всяка сфера на живота е важен. Мъжката колекция аксесоари на бранда предлага артикули от 100% рециклиран полиестер, допълнен с отразяващи елементи. Олекотените цветове, комбинирани с брезент и водонепропускаеми шевове са перфектен избор за активния градски мъж.

Неизменното лого на марката краси всеки елемент, с който можете да поставяте акценти във визията си. Този път то е претворено чрез изящно брандиране на черно-бели класически ивици.

Дамският гардероб е изкушен от аксесоарите с полирани метални монограми, поставени върху изтънчени форми, както и от луксозните брандирани артикули с огледално покритие. В тях лесно разпознаваме иконичния почерк на линията Calvin Klein Jeans.

Изчистеният дизайн на всеки аксесоар от колекцията гарантира устойчивост в динамичния и постоянно променящ се моден свят. Минималистичната стилистика позволява повече игри на комбинации и съчетания и е задължителна база на всеки гардероб.  

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР