Луиза Григорова-Макариев: Новата ми роля на майка се оказа най-вълнуващата

eva.bg 30 October 2020

Снимка: Instagram

Измина месец, откакто една от най-обичаните ни родни актриси, Луиза Григорова-Макариев, стана майка. Тя роди момченце, което със съпруга й Мартин Макариев решиха да кръстят Бран.

Това е първото й дете, затова за младата актриса всичко е ново и много вълнуващо. Луиза редовно споделя със своите последователи в Инстаграм емоциите и преживяванията си.

Още от първата си седмица на бял свят, Бран е навън с майка си на дълги разходки. Луиза използва слънчевото време, за да бъде по цял ден навън с бебето.

Сега актрисата сподели малко повече за голямата промяна в живота й:

„Новата ми роля „МАМА“ се оказа най-вълнуващата! След един изминал месец заедно, разбрах, че това да съм майка ми идва отвътре, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала, и изпълва живота ни с Мартин с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!

Получих доста съобщения от вас, в които искате да споделя как съм се чувствала в началото, как съм се справяла, да разкажа за емоциите и преживяванията след появата на Бран, така че обещавам да го направя скоро. Сега с една дума ще отговоря и тя е ЛЮБОВ“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР