Емили Ратайковски ще става майка

eva.bg 27 October 2020

Снимка: Instagram

Емили Ратайковски и съпругът й Себастиан Беър-МакКлард ще стават родители за пръв път.

Щастливите новини разкри самата Емили в страницата си в Инстаграм. Там тя сподели видео от началото на бременността си до момента, както и част от фотосесията си за Vogue Америка.

Във видеото Емили не изневерява на сексапила си и продължава смело да показва тялото си. Моделът сподели, че бебето вече я е научило на много неща, макар и още да не се е появило.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

„Не се опитвам да си представям розови или сини одеяла в детската стая. Примирих се и с факта, че трудно мога да контролирам каквото и да било. Абсолютно съм безпомощна в повечето неща, свързани с бременността – как ще се промени тялото ми, кой пол ще е бебето ми и какво ли още не. Но ми е изключително леко на сърцето. Въпреки безпокойството от всички световни събития, аз преживявам света по нов начин. И вече се уча от този някой, който расте в тялото ми. Удивително е!“, каза Ратайковски.

Със Себастиан са се разбрали все още да не споделят какъв е полът на бебето: „Когато нашите приятели научиха новината, до един започнаха да ни питат дали ще е момче, или момиче, както и за кое мечтаем. Ние отговаряме на всичко това така: „Ще сме напълно наясно какъв е полът на детето ни, едва когато узрее и стигне 18-годишна възраст. Тогава ще ви дадем отговор.“ Всички се смеят, смятайки, че се шегуваме. Но всъщност как можем да знаем какъв човек точно ще стане детето ни?“, добавя още Емили в интервюто си пред Vogue.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР