Меган и Хари с нов уебсайт

eva.bg 22 October 2020

Снимка: Getty Images

Преди да се оттеглят от британската кралска фамилия, Меган и Хари създадоха лейбъла „Sussex royal“, под чието име бе официалният им Инстаграм профил, както и официалният им уебсайт като херцози на Съсекс.

След като съпрузите се отказаха от кралските си задължения и заминаха да градят нов живот в САЩ, кралица Елизабет II им забрани да използват думата „royal“ („кралски“), при положение, че двамата вече водят независим от короната живот.

Това създаде проблем за Меган и Хари, които лансираха етикета „Sussex royal“, превръщайки го в официална търговска марка, като го наложиха върху над 100 артикула. След като обаче не можаха да се възползват от всичко това, те създадоха своя собствена благотворителна фондация, която кръстиха на сина си Арчи.

Фондацията им се казва Archwell и тя вече е една стъпка по-близо до своя старт. Херцозите на Съсекс създадоха официалния уебсайт на своя проект, в който вече всички могат да се регистрират и да оставят имейл адресите си, за да следят дейността им.

„Arche е старогръцка дума и означава „източник на действие“, а „well“ е изобилен ресурс. Това е мястото, в което искаме да се заровим дълбоко“, обясняват на началната страница на сайта.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР