Есенната визия на Кейт Мидълтън

eva.bg 21 October 2020

Снимка: Getty Images

Всяка публична поява на Кейт Мидълтън е истинско събитие. И това е така не само заради статута на херцогинята на Кеймбридж, а заради невероятния й стил.

На всеки свой кралски ангажимент тя успява да ни впечатли с избора си на тоалет, дори и ситуацията да налага семпла визия.

Сега Кейт се появи на фотоизложбата „Hold Still“ в Лондон,за да се срещне с авторите на снимките. Всички кадри са направени по време на изолацията заради пандемията.

Херцогинята очевидно е в есенно настроение, защото избра яркочервено палто от любимия й бранд Alexander McQueen. С този изразителен цвят тя се открояваше, като съчета палтото с черни велурени обувки. Визията й бе завършена от миниатюрна чанта от черна матова кожа. Кейт успя да превърне и задължителната предпазна маска в аксесоар, като избра такава със свеж флорален принт.

Кейт бе придружена от Уилям. Двамата разговаряха с интерес с авторите на снимките. Проектът „Hold Still“ е създаден по идея на херцогинята, която искаше да улови най-трудните периоди от пандемията във Великобритания. Хора от цялата страна изпращаха снимки, като накрая Мидълтън лично селектира най-добрите от тях. Кадрите ще бъдат показани в множество изложби в Обединеното кралство.

Вижте повече в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР