Наздраве с шампанското на Брад Пит!

13 October 2020

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха отдавна, въпреки че разводът все още не е приключил. Това означава, че все още не е решен както проблемът с попечителството над децата им, така и подялбата на имуществото. Но това не им пречи да продължават с общите си бизнес начинания.

Двамата бивши съпрузи са собственици на един впечатляващ имот във Франция - Chateau Miraval. Купуват го през 2008 година, като именно сключиха и брак през 2014 година. И понеже в шатото, естествено, има и лозови насаждения, вече пускаха на пазара няколко реколти с розе.

Новината сега е, че за първи път брандът на Брад и Анджелина пуска на пазара шампанско Fleur de Miraval. Един от най-добрите сомелиери Andreas Larsson вече се изказа изключително положително за него, което означава, че със сигурност ще се радва на успех.

Но ако си мислите, че всички ще могат да си кажат „Наздраве!“ с шампанското на Пит и Джоли, то ще ви разочароваме. Има само 20 000 бутилки, които ще бъдат пуснати в продажба на 15 октомври със средна цена от около 400 долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР