Зендая в бляскава рокля на Versace от 1996 г.

eva.bg 12 October 2020

Снимка: Instagram

Италианските награди Green Carpet Fashion Awards са значимо събитие в модния свят, което се провежда вeче четвърта година.

Сега обаче то трябваше да премине в онлайн формат, както повечето звездни събития през 2020 г. Наградени биват онези знаменитости и дизайнери, които имат принос в опазването на околната среда и правят екологичен избор в модата.

Най-яркият гост на вечерта бе Зендая, на която връчиха специалната награда Visionary Award: „Зендая отдавна популяризира идеите за разнообразие и уникалност. Тя е истинска движеща сила за младото поколение“, каза Оливия Фърт, част от организаторите на събитието.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

Младата актриса избра винтидж рокля с кристали на Versace от есенно-зимната колекция на модната къща от 1996 г. Това е годината на раждане на самата Зендая.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MASHONO (Ma•Show•No) (@itsmashono) on

Макар и да е само на 24 години, актрисата вече се е наложила като модна икона и активист. Появите й на червените килими винаги са запомнящи се.

Друг внушителен тоалет от събитието бе този на Алекса Чънг, която заложи на златна рокля Prada, която марката създаде специално за нея през 2016 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР