Ще я познаете ли?

eva.bg 11 October 2020

Страховита снимка, нали? В Инстаграм профила си актрисата Гуинет Полтроу публикува селфи с розова маска за лице, за да покаже на феновете си как на 48-годишна възраст поддържа кожата си сияйна.

Гуинет се доверява на козметичката на звездите Кристин Чин, която има бюти студио в Ню Йорк. Поради пандемията от коронавирус обаче „раят за подмладяване на звездите“ затвори врати, но повечето известни клиентки на Чин поръчват козметичните й серии онлайн и ги прилагат в домашна среда.

Така направи и Полтроу, като под снимката си с маска на Чин добави хаштаг „Mean Christine“, с което насочи феновете си към страницата на любимата си козметичка.

Знаем колко загрижена е Гуинет Полтроу за здравето си и за поддържането на добра форма. Тя залага не само на почистването на кожата и маските за лице.

В профила си в Инстаграм тя написа: „Справянето със стареенето е многопластово изживяване. Грижа се добре за кожата си, хидратирам я и я поддържам, но понякога едно момиче се нуждае от малко допълнителна помощ. Бях развълнувана да опитам @xeominaesthetic (ботулинов токсин) за бръчките ми, това е уникално пречистена инжекция, която не съдържа излишни протеини. Голям фен съм.“

Не можем да не се съгласим, че Гуинет изглежда добре. В края на миналия месец актрисата публикува в социалната медия своя гола снимка, направена в двора на имението й в Хамптън, за да отпразнува 48-годишнината си. Тя не се посвени да сподели, че това е „костюмът й“ за рождения ден.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР