Всяка публична изява на Меган Маркъл бива порицавана

Херцогинята не може да избяга от критиките, където и да отиде

eva.bg 29 September 2020

Снимка: YouTube

Откакто Меган Маркъл и принц Хари се отказаха от кралските си задължения и започнаха нов живот в САЩ, всяка тяхна стъпка бива зорко наблюдавана, премервана и обсъждана.

Тъй като причините, които херцозите на Съсекс дадоха за своето оттегляне, бяха, че те нямат никакво лично пространство, а Меган е подложена на откровен тормоз от медиите, всяка следваща изява на Маркъл е остро критикувана.

Последно херцогинята се появи на живо от дома си в предаването American’s Got Talent, за да подкрепи един от участниците – Арчи Уилямс, който е прекарал 36 години в затвора за престъпление, което не е извършил. Той си спечели симпатизанти не само с гласа си, а именно с тази разтърсваща история.

Меган сподели, че гледа предаването заради този участник и му стиска палци на всяко негово излизане на сцената. „Гордеем се с теб и нямаме търпение да те гледаме пак“, каза за Уилямс херцогинята, чието видео се излъчваше от новия им дом с Хари в Калифорния.

Не след дълго видеото бе качено в интернет пространството и там всички нападнаха Меган безпощадно, с обвинението, че не може да твърди, че иска лично пространство, при положение, че използва всяка възможност да се появи по телевизията:

„Тази жена използва затрогващата история на този човек, за да си спечели симпатии!“, „Винаги се появява по телевизията за щяло и нещяло. Няма ден, в който да не чуваме нещо ново за нея“, „За човек, който иска да избяга от публичността и търси спокойствие, тя не се справя добре. Всеки ден се появява някъде и говори за нещо“, са част от коментарите на хората. Вече се пишат и множество статии, твърдящи, че Меган Маркъл вече е сред най-мразените знаменитости.

Независимо дали критиките са заслужени, или не, изглежда, че каквото и да прави Меган – да страни от публичност или пък да се изявява - хората все пак не се уморяват да говорят за нея и да коментират всеки детайл, който научат за живота й.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР