Джулиан Мур и тайната на успешния брак

eva.bg 29 September 2020

Снимка: Instagram

Джулиан Мур може да се похвали с нещо, което много малко от известните личности успяват да постигнат, особено пък в средите на световния шоубизнес. 59-годишната актриса има щастливо семейство, в основата на което е 17-годишният й брак с Барт Фройндлих. Двамата всъщност са заедно от доста по-дълго време.

Запознават се през 1996 година, когато той я режисира във филма The Myth of Fingerprints. „Говорим за запознанството си, което е било преди много години, но като осъзнаеш, че става въпрос за цели 24 години, оставаш наистина шокиран“, казва актрисата.

„Може ли да повярвате?! Запознали сме се преди цели 24 години! Единственото нещо, което мога да кажа, е че и двамата трябва наистина да искате да сте заедно в този съюз. Виждала съм много ситуации, при които бракът не се получава, защото единият от двамата не иска да е там. Но ако и двамата се стараете нещата да вървят, ако и двамата инвестирате в отношенията си, нещата се случват.

Една от тайните на успешния брак обаче е, че трябва да си прекарвате наистина добре. Ако човекът срещу вас не ви разсмива, ако не се смеете заедно, значи всичко е свършило. Да, ние се запознахме преди 24 години, но аз не усетих кога минаха, не го приемам като много, много отдавна“, заяви в интервю актрисата.

Тя и 50-годишният й съпруг имат две деца – син на 22 години и дъщеря на 18. И двете им деца вече са в колежа. А Джулиан и Барт продължават да се смеят заедно.

И преди актрисата е заявявала, че хората трябва де се трудят не само за работата и образованието, а и за любовта, защото нещата не се случват сами.

„В любовта нещата не се случват от само себе си. Просто срещаш някого и това е то. Това се случва само в романтичните комедии. В реалния живот любовта изисква да се грижиш за нея, да инвестираш в нея, да й отделяш от времето си. Тя не е даденост. Когато открием човека за нас, ние трябва да даваме. Това е любов.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР