На кинопремиера в задния двор на Уилям и Кейт

eva.bg 27 September 2020

Снимка: Instagram

В условията на пандемия и ограничаване до минимум на събитията в закрити помещения, принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън имаха честта да се насладят на частна кинопремиeра в задния си двор.

Херцозите на Кеймбридж изгледаха новия документален филм на Дейвид Атънбъро, при това в компанията на създателя му. Без червени килими и папараци, в градините на двореца Кенсингтън, бе прожектирана лентата „Life on Our Planet”.

94-годишният Дейвид Атънбъро получи овации за филма си и от тримата малки престолонаследници, които също присъстваха на прожекцията: 7-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишният принц Луи.

И понеже малкият Джордж бил особено запленен от динозаврите и праисторическите същества, получи специален подарък от Атънбъро – зъб от изчезнала гигантска акула, която е живяла преди 23 милиона години. Дейвид Атънбъро го открил по време на семейна почивка в Малта през 1960 година.

За всичко това научихме покрай поста в социалните мрежи, направен лично от херцозите на Кеймбридж. Те ни зарадваха и с редица снимки от събитието, които може да разгледате в галерията.

Кейт Мидълтън е в синя рокля на Gabriela Hearst за 1295 английски лири. Всъщност, цялото семейство бе облечено в различни нюанси и десени на синьото. Вижте ги.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР