Какво мислите за новата колекция на Victoria Beckham?

eva.bg 22 September 2020

Макар че вече повече от десетилетие Виктория Бекъм се доказа като сериозен дизайнер, много хора все още поставят под съмнение работата й. Като че ли г-жа Бекъм не може да угоди на всички – на строгия поглед на индустрията и традиционалистите сред почитателите й, в контраст с онези, които винаги искат на подиума да виждат нещо актуално и модерно, с доза сексапил.

Изглежда обаче Виктория съвсем не цели да задоволява нечий вкус, а просто да прави това, което обича. Когато дизайнерката пусна „тийзър снимка“ на пролетно-лятната си колекция за 2021, много от коментарите бяха „безвкусно!“, „не го очаквахме от Вас“ и прочие. Това е така, защото на кадъра беше модел, облечен в прозрачна синя блуза, разкриваща гола гръд. Виктория обаче реагира спокойно, отговаряйки, че „няма нищо скандално в женското тяло“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Нейната колекция все пак бе една от най-чаканите на Седмицата на модата в Лондон. Виктория не изневери на седемдесетарския тейлъринг, който почти винаги виждаме в работата й. И да, колекцията й е за онези дами, които могат едновременно да бъдат елегантни и сексапилни. „Нямах търпение да се върна на работа!“, сподели Виктория, така че дрехите й са правени с много ентусиазъм.

А вие какво мислите за новата колекция на Victoria Beckham? Вижте я в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР