Шарлийз Терон: Щастлива съм, не се тревожете за личния ми живот

eva.bg 22 September 2020

Снимка: Getty Images

Наскоро Шарлийз Терон се включи на живо в шоуто на Дрю Баримор, където двете си поговориха за майчинството и връзките.

Шарлийз реши да разкаже защо от пет години не е имала сериозна връзка, но не защото дължи обяснение на някого, а защото смята, че може да бъде в услуга на жените, които се чувстват длъжни да си търсят партньор и никога не се чувстват щастливи, когато са сами.

Изглежда, че 45-годишната Шарлийз е доволна от статуса си, отдала се е на отглеждането на двете си деца и една връзка съвсем не е задължителна в нейния живот в момента:

„О, хората са така притеснени за това, което се случва в личния ми живот! Всички питат защо от пет години съм сама. Е, била съм на няколко срещи, но не съм имала връзка отдавна. Нека ви кажа следното – в момента се намирам в такъв етап от живота си, в който мъжът до мен трябва да се появи естествено. Нещо повече – той трябва да пасне на този мой начин на живот, да се впише в него съвършено, или да може го направи по-добър. Не мисля, че сега бих направила компромисите, които съм била склонна да правя по-рано. Не бих се задоволила с нищо по-малко от това, защото обичам живота си такъв, какъвто е, обичам децата си и факта, че те са на първо място. И не възнамерявам да променям нищо. Ако един мъж не е готов да приеме тези неща, той просто няма как да ме направи по-щастлива, отколкото съм вече“, заяви актрисата.

Шарлийз добави, че всички трябва да запомнят „полезните й думи“, че отсъствието на партньор не означава задължително самота и нещастие:

„Изобщо не се чувствам самотна. Всъщност, ако влизате в отношения с някого, или правите деца, само за да запълните някаква празнина в себе си и живота си, правите огромна грешка – така няма какво да дадете. Аз съм щастлива майка и щастлива актриса, която продължава да работи на пълни обороти. И не бих искала денят ми да протича по-различно.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР