Най-малкият член в семейството на Алек Болдуин

eva.bg 17 September 2020

Снимка: Instagram

Преди броени дни Алек Болдуин и съпругата му Хилария посрещнаха петото дете в семейството си - момченце, което и двамата описаха като „съвършено“.

Това е шесто дете за Алек. Той има пет деца с Хилария и една голяма дъщеря от брака си с актрисата Ким Бейсингър.

Хилария побърза да представи официално малкото човече пред света, за да видят всички с очите си колко е прекрасен новороденият Едуардо:

„Искаме да ви представим Едуардо Пау Лукас Болдуин! Роди се на 8 септември, 2020 в 19:46, 3 килограма и 226 грама. Името му означава „богатият пазител на мира и светлината“. Обичаме те, бебе Еду!“, написа Хилария.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Той е новата звезда в профила на щастливата майка. Тя започна да споделя толкова много снимки с Едуардо, че си навлече критиките на някои последователи, които не одобряват толкова много показност:

„Нека бъда пределно ясна – това е моят профил и тук ще споделям каквото пожелая. Ако видя коментар, който ме поучава колко и какво да качвам, ще блокирам профила. Тези мнения не ме вълнуват. Имам 5 деца, щастливи сме, свързани и благословени. Да отделя време да споделя някой момент, с хората, които ни харесват и подкрепят от години, е нещо, което ме радва“, обясни в отделна публикация Хилария.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР