24 часа със Синди Крауфорд

Не бихме си и помислили за по-добра компания!

eva.bg 10 September 2020

Снимка: Youtube

Списание Vogue разкрива как минава един ден на Синди Крауфорд в Ню Йорк, проследявайки в детайли целия й график от старта на деня й.

Супермоделът става в ранни зори, за да направи сутрешна тренировка - независимо дали е малка, или голяма, Синди не изпуска възможността да използва краткото си свободно време рано сутрин, за да се раздвижи.

След това, като много от нас, Крауфорд има нужда от своята доза кофеин и отскача до любимото си кафене. „Тук правят най-доброто кафе!“, твърди Синди, която винаги си поръчва лате с допълнителна чаша еспресо вътре.

Обича да похапва омлет със спанак за закуска, когато не е у дома, за да си направи смути:

„Е, не ям здравословно през цялото време. Съпругът ми винаги си поръчва пържени филийки и не устоявам на изкушението да си хапна поне малко. И, знаете ли, истината е, че съм „добра“ само 80% от времето. В останалите 20% си позволявам да си похапвам от „забранените неща“. Смятам, че не е нужно да се лишаваме изцяло от всички удоволствия. Да имаш здравословно меню 80% от времето е постижимо за мен, а после резултатите са видими“, споделя тя.

След това се запътваме към гардероба на Синди, която трябва да се приготви за останалата част от деня си. Тя обича семпли, удобни визии, които са подходящи за всеки повод: „Дънки, бяла тениска и блейзър – това е моята униформа“, заявява супермоделът.

 Придружете Синди в остатъка от динамичния й ден в следващото видео. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР