Да помислим за другите - дарете щастие!

Предстои първото хибридно благотворително събитие в България - There is no place like home

02 September 2020

На 30 септември 2020 г. от 19 часа ще се проведе първото хибридно благотворително събитие в България - There is no place like home, което цели да набере средства за осигуряване на качествена грижа и сигурен дом за над 100 деца и младежи с тежки увреждания и лишени от родителска грижа. Събитието се организира от фондация „Сийдър“, които ще съчетаят възможностите на дигиталните технологии с някои изцяло нови за България методи за дарителство. Това ще позволи на гостите да се включат както на живо в залата, така и от дома си, независимо в коя част на света се намират.

Събитието ще се проведе на живо в хотел Хилтън с ограничен брой гости и едновременно с това ще бъде достъпно виртуално и излъчено в реално време в социалните мрежи. Гостите в залата ще могат да се насладят на изискан коктейл и музика на живо, съобразно всички изисквания за безопасност при групови събития. Във виртуалния формат гостите ще могат да споделят вечерта от комфорта на дома си, дарявайки за каузата през специално създадена за целта онлайн платформа. За тях е подготвено и интересно дигитално предизвикателство с награда ваучер за пазаруване в Икеа.  

Всички гости в залата и виртуално ще могат да участват и за спечелването на атрактивни предмети от благотворителната томбола. Тя вече е отворена и позволява закупуването на билети за конкретна награда. Включването в нея е лесно и бързо, а печелившите ще бъдат изтеглени от софтуер на живо по време на вечерта. Повече може да научите тук.

Всички разходи по организацията на събитието са обезпечени благодарение на спонсорите и партньорите - CMS Sofia, Хилтън София, фондация „Америка за България“, фондация „Комунитас“, Дънди Прешъс Металс. Средствата набрани на вечерта ще бъдат инвестирани директно в осигуряване на семейна грижа и специализирана подкрепа за деца и младежи в неравностойно положение.

Медийни партньори на събитието са: Българска национална телевизия, Дарик Радио, Радио ФОКУС, Списание Ева, Capital.bg, Дневник, Медиапул, Uspelite.bg, Iskrata.bg, Infoobzor.net.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР