Гримът, нашият най-верен помощник всеки ден

eva.bg 17 September 2020

Гримът дава възможност да подчертаем най-добрите си черти, да изразяваме настроението си и индивидуалността си като цяло. Всяка от нас знае силата на спиралата, без която много не излизат от дома си, колко е важен хидратиращият балсам за устни или ефектът на правилния фон дьо тен, с който тенът изглежда страхотно.

Откриването на качествени, в същото време достъпни продукти, на чиито формули може да се разчита, е трудно, но в никакъв случай невъзможно. В хубавите вериги магазини днес може да откриете онези продукти, на които „не се изневерява“. А добрата новина е, че сега можете да разчитате на достъпността и качеството им за дълъг период от време в dm.

Магазини dm въведоха своята нова политика за дълготрайни цени във всички свои магазини в страната. Сега, когато в света сякаш всичко се променя, сигурността и комфортът са лукс, който се открива на все по-малко места. dm България обеща на своите потребители, че няма да увеличава цените на своите продукти минимум четири месеца и това важи за целия асортимент на всички магазини у нас.

Които и да са любимите ви продукти, те ще бъдат достъпни и на ваше разположение още дълго. Днес споделяме нашите любими козметични артикули, попадащи в графа „задължителни“ от ежедневния ни арсенал. Перфектен момент да подобрите и обновите съдържанието на тоалетката си, където трябва винаги да ви чакат вашите верни помощници.

Подготовка за перфектния грим

За да стои гримът красиво и равномерно върху лицето, е нужна добра подготовка а и редовна грижа за кожата. Хидратацията е задължителна, за да може кожата ви да бъде здрава, а и да изглежда такава. Преди да се гримирате, винаги нанасяйте овлажняващ продукт за лице.

Втора ключова стъпка преди нанасянето на фон дьо тена, е минимализирането на несъвършенствата с праймер. Тези от вас, които не са почитатели на „дебелото покритие с грим“, биха могли да носят само праймер върху лицето си. Той коригира фините бръчки, скрива леките червенини по кожата и малките дефекти. Наш любим продукт е праймерът „Hello, good stuff“- Primer von essence. Освен, че прикрива, той осигурява и подхранване на кожата, обгрижвайки я с полезни съставки.

Красив тен

Фон дьо тенът е най-прекият път към равния и красив тен. Трябва сами да откриете перфектния за вас цвят, но е важно да залагате на продукти, които попиват лесно в кожата, оставяйки съвършен завършек, който стои естествено. Серията на L’Oréal - True Match - предлага фон дьо тен, който лесно изглажда несъвършенствата, нанася се бързо и лесно, а иновативната му формула помага на цвета да се приспособи към този на кожата. Нека не забравяме, че гримът е създаден, за да ни носи увереност, но той може и да се превърне в част от грижата ни за кожата. Фон дьо тените от серия True Match съдържат етерични масла, които подхранват кожата и допринасят за комфорта при нанасяне.

И тъй като есента е на своя праг, може да експериментирате с малко бронзант или бляскава пудра, за да разнообразите визията си.

Неустоим поглед

Няма да ви убеждаваме в суперсилите на спиралата – всички знаем на какво е способен този дребен детайл в грима, който отваря очите и прави визията ни завършена. Т.нар. "ефект на ветрилото" може да се постигне със спирала, която подобрява обема на миглите. Maybelline Lash Sensational спиралата има уникална четка от еластомер, която съдържа 6 вида ресници с различна височина, така че гримът да обхване и най-късите мигли и да подчертае максимално окото.

Ако пък сте от дамите, които предпочитат да си играят с цветовете и да обагрят очите си според повода и тенденциите, то сенките са задължителен елемент върху вашата тоалетка. Трикът в избирането на подходяща палитра сенки, е да изберете такива, които са съчетани умело и преливат красиво едни в други. Така можете да жонглирате с естествените и по-изразените визии, както пожелаете. Nude колекцията на сенки от Catrice (The Fresh Nude Collection) предлага невероятни варианти в красиви есенни гами, с които можете да подчертавате очите си, но и да използвате като контур върху лицето си. 

За подхранени, красиви устни

Кожата на устните е много чувствителна и обикновено нанасянето на тежки пигментни продукти върху нея неминуемо я изсушава. Заложете на такава козметика за устни, която комбинира в себе си нежни, естествени и полезни съставки с привлекателен цвят. Такава е козметиката на alverde, която не съдържа синтетични аромати и консерванти и можете да откриете единствено в dm. Натуралните съставки в червилата им не просто ще накарат устните ви да изглеждат страхотно, а и ще ги подхранят и ще се чувствате невероятно. Предлаганите нюанси от alverde са нежни и естествени, така че можете да залагате на тях както в ежедневието си, така и за по-специални поводи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР