Коя е новата жена до Брад Пит

eva.bg 28 August 2020

Снимка: Instagram

Да, съжаляваме дами, но той вече е зает. След множеството слухове за връзки на Брад Пит, ето една, която най-накрая е официално потвърдена от източници пред западните медии. Не, не е нито Дженифър Анистън, нито Шарлийз Терон.

Брад Пит е открил любовта в лицето на 27-годишна немска манекенка на име Никол Потуралски.

Освен че безспорно е неустоима красавица, има доста други причини, накарали 56-годишния актьор да открие любовта в нейно лице. Никол говори пет езика, главно покрай кариерата си на световен модел, майка е на едно дете – момче на име Емил, а екзотична нотка в биографията й е фактът, че е основала и ръководи фондация за защита на акулите.

В момента двамата се радват на лятна ваканция във френското имение на Брад Пит и Анджелина Джоли, което очевидно все още не могат да поделят, защото разводът им се точи четвърта година.

Брад и Никол били забелязани да се целуват и прегръщат, без да се притесняват, че хората ги наблюдават. Фактът, че Брад Пит не я крие, очевидно говори достатъчно за статута на отношенията им.

Има причина името на Никол Потуралски да не звучи много немско – тя е родена в Германия, но има полски корени. Голяма част от времето си прекарва именно във Варшава.

Няма как да пренебрегнем и очевидния факт - Никол наистина много прилича на Анджелина Джоли, както отбелязват всички западни медии. Ние обаче долавяме и голяма прилика с Ирина Шейк, което също говори много за външния й вид. Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР