Как да изберем пола според фигурата си

eva.bg 20 August 2020

Снимка: Instagram/ Gilda Ambrosio

Идеалните мерки не съществуват. Няма такова нещо като „съвършена фигура”, тъй като именно в малките несъвършенства се оказват и най-големите очарования при жените. Не се притеснявайте да демонстрирате нежната си природа, отказвайки се от носенето на поли и рокли. По-скоро ги поставете на видно място в гардероба, за да се досещате постоянно, че всяка дама трябва да носи женствени дрехи, които да подчертават нейните физически качества.

Как да изберем пола според фигурата си

Ако все още не сте включили към колекцията си от модни попълнения различни видове дамски поли, то вече е крайно време да го направите. Лятото е на път да си отиде, а вие имате още малко време да демонстрирате пред останалите, че се чувствате добре в кожата си, и че не се страхувате да бъдете дръзки. Купете си женски поли в подходящ за фигурата ви размер, съобразявайки се със следните няколко особености:

- Желаната от вас дължина

- Предпочитани материи

- Удачна за фигурата ви кройка

- Цветови предпочитания

- Финансови възможности

В момента са много модерни моделите дънкови поли, които се съчетават с почти всичко и могат да се купят и онлайн. Нека не пренебрегваме и вариантите „тип молив“, които също блазнят доста от дамите да си ги купят на часа.

Какви видове има

Съвременните дамски поли се делят на няколко основни вида, а вие е добре да се запознаете с тях, за да вземете най-правилното решение. Те са, както следва:

- Дълги и къси поли

- Тесни и широки

- Летни и такива за по-студените месеци

- Дънкови, копринени, от тюл и др.

- Разкроени и тесни

- С висока или ниска талия

Съветът ни към вас е да разгледате колкото се може повече модели поли, за да прецените добре от какво всъщност имате най-голяма нужда в моден план. Доверете се на онлайн магазин Creative.

Как да изберем правилния размер за нас

Видовете поли се отличават една от друга и по своите размери. Дори и дамите с пищни форми имат възможност да се сдобият с дрехи, които перфектно да паснат на формите им, а в същото време да се чувстват и удобно, носейки ги. Най-добрият начин да изберем нова пола, това е пробата. Вземете повече модели и ги пробвайте всичките. Така ще добиете подробна представа за кройките и цветовете, които най-много ви подхождат.

С какво можем да я съчетаем

Дори и да си купим най-скъпата дреха на света, ако не съумеем да я съчетаем правилно с обувките и аксесоарите си, то красотата й би могла напълно да се изгуби. Преди да си купите нова такава, се уверете, че ще имате с какво да я носите, като от Creative ви съветват да я допълните с:

- Елегантни или спортни обувки

- Риза или тениска

- Спортно или официално сако

- Дълго палто

- Красиви бижута и аксесоари

Вие можете да изглеждате съвършено. Проявете усета си към модата още сега.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР