Съюзникът на кожата срещу възрастта

Люба Вангелова 18 August 2020

Възрастта е една от най-избягваните в женските разговори теми, но в същото време и факторът, който ни кара да се грижим най-интензивно за прикриването или намаляването на белезите й - по кожата ни, в косите ни, в тялото ни, в излъчването ни. Всъщност няма по-нормално нещо от това да дойде ден, в който да забележим, че кожата ни е по-суха, с повече бръчици, по-отпусната, с повече петна по лицето (един от “бонусите” на фотостареенето). Но това носи със себе си възрастта - зряла кожа, зряло мислене. Осъзнаваме го и го приемаме. Но за кожата си трябва да се погрижим адекватно.

Мисията на антиейдж козметиката е именно тази - да изгради щит върху кожата ни срещу подобни последствия от напредването на възрастта. А Eucerin® веднага отговаря с нещо ново - крем против стареене за зряла кожа с SPF 30 Hyaluron-Filler+Elasticity. Той обещава с негова помощ кожата ни да преодолее всички изброени проблеми.

Отлично работеща формула

Основната задача за това е поверена на формулата му - съчетава хиалуронова киселина и уникална комбинация от естествени съставки, в допълнение и SPF 30. Да си припомним, че антиейдж серията Hyaluron-Filler от Eucerin® се отличава с иновативната комбинация от два вида хиалуронова киселина - с високо и с ниско молекулярно тегло, като това позволява да действа в дълбоките слоеве на кожата и на повърхността й едновременно. Колагенът и еластинът в кожата получават още една мощна подкрепа от богатия на омега-6 мастни киселини мощен антиоксидант масло от бял трън. Но едно от най-важните предимства на Hyaluron-Filler+Elasticity на Eucerin® дневен крем с SPF30 е защитата от UVA и UVB лъчите, които ускоряват процеса на стареене.

Помощ за кожата на всеки етап

Възрастта на кожата ви може да е различна от вашата собствена възраст! Биологичното и хронологичното остаряване се разминават, а това зависи от много фактори. Сред тях са генетика, начин на хранене, тютюнопушене, прием на медикаменти, алкохол, нивата на стрес и почивка, незащитено излагане на слънце. Затова избирайте козметичната грижа не според вашата възраст, а според състоянието на кожата ви и начина, по който я усещате. Серията Hyaluron-Filler е създадена от Eucerin® с мисъл за всеки етап на промяна, през която кожата на лицето преминава във времето.

Независимо каква е възрастта ви, ако забелязвате, че по кожата ви се появяват все повече бръчки и те са все по-изразителни, или пък тя не е толкова плътна и еластична, колкото сте свикнали да я усещате, изглежда като “восъчна”, Hyaluron-Filler+Elasticity дневен крем с SPF30 е за вас.

Съвет за пълна програма: отлична е комбинацията с Hyaluron-Filler+Elasticity околоочен крем SPF15 и с Hyaluron-Filler+Elasticity нощен крем. Hyaluron-Filler+Elasticity дневен крем с SPF30 на Eucerin® е за всеки тип кожа. Дайте му четири седмици, за да ви убеди в отличната си работа - да направи кожата ви по-сияйна, хидратирана, стегната, да запълни дълбоките бръчки и да върне младостта в излъчването ви.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР