Шарлийз Терон на 45

eva.bg 07 August 2020

Снимка: Getty Images

Наричат я „атомната блондинка на Холивуд“, както и една от най-красивите жени на планетата. Днес Шарлийз Терон навършва 45 години, вече има блестяща кариера зад гърба си, но самата тя твърди, че приключението й тепърва започва.

Миналата година актрисата бе удостоена с отличие за постижения в кариерата на наградите Hollywood Film Awards. Наградата, която Шарлйз получи, обикновено се връчва на по-възрастни актьори, с доста по-дълги кариери.

„Съжалявам, ако от мен сте очаквали, че вече ще се оттеглям. Но аз тепърва започвам!“, каза тя през смях, взимайки почетната статуетка.

Днес, на 45, Шарлийз е по-щастлива от всякога, макар и да няма мъж до себе си:

„Обществото кара всички необвързани жени да се чувстват зле, че не са във връзка. Затова те често смятат, че се нуждаят от връзка, че това е нещото, което истински желаят. Но аз не смятам, че изпускам каквото и да било. В момента не търся нищо такова. И този момент ще дойде“, каза в скорошно интервю Шарлийз.

„Третирам връзките си като бракове. Церемонията никак не ми е важна.“, казвала е актрисата.

Сега тя се е отдала на двете си големи любови – киното и двете си деца. Тя осиновява две момичета – Джаксън, която сега е на 8 години, и четиригодишната Огъст. „Винаги съм знаела, че ще осиновя дете. Винаги.“, казвала е тя, а сега от позицията на майка заявява: „Моята работа е да обичам децата си безрезервно, да се уверя, че имат всичко, от което се нуждаят, както и че стават точно такива, каквито искат да бъдат.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР