Венсан Касел и Тина Кунаки празнуват годишнина

eva.bg 03 August 2020

Снимка: Instagram

Когато си влюбен, животът е празник и не ти трябва конкретен повод да празнуваш. Венсан Касел и Тина Кунаки постоянно споделят в мрежите колко са щастливи заедно, а сега все пак се появи и малък повод, който те решиха да отбележат.

Не, не е годишнината от сватбата им, а от запознанството им. Съдбата ги среща преди пет години, а днес те вече се радват на дъщеричка, която кръстиха Амазони.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel) on

Преди да си кажат „да“ в края на август, 2018 г., Венсан и Тина имат двугодишна връзка. Касел не скри, че 30-годишната им разлика го притеснява: „Любовта не е честна понякога. Съзнавам го.“, коментира той.

Така или иначе двамата са безумно щастливи, а Тина вече се превръща в атракция по червените килими, в муза на големи дизайнери и лицето й редовно краси престижни корици.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel) on

„Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба! Нямах никакви съмнения, че той е правилният човек за мен. А това е най-сигурният знак, че сте на прав път – дори за секунда да не се съмнявате в избора си“, сподели Кунаки неотдавна в интервю.

А огъня във връзката си двамата поддържат, запазвайки уникалните си качества и отличителни черти: „Привързаността един към друг е като снежна топка, която става все по-голяма. Най-важното е да бъдете заедно, едно цяло във връзката си. Да, вие можете да имате къща, семейство, общи приятели и интереси, които ви обединяват, но е важно да помните защо именно сте заедно, кое ви е събрало още от самото начало. Често хората се разделят, защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитам да задържа тъкмо това, което ни свързва“, казва Тина.

За Венсан това е втори брак. Актьорът имаше 14-годишен с Моника Белучи, от която има две дъщери - Дева и Леони.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР