Как можа да й подариш това, Уилям!

eva.bg 30 July 2020

Снимка: getty images/guliver

Мъжете рядко успяват да изненадват половинките си с оригинален и желан подарък, без да оставят следа от разочарование в погледа им. Оказва се, че и принц Уилям е част от тази чисто мъжка недодяланост, що се отнася до женските подаръци и изненади.

Херцогът на Кеймбридж разкри кой е най-неуместният подарък, поднасял някога на Кейт. Оказва се, че това се случило още в началото на връзката им, когато се запознали като студенти в университета в Шотландия. Самата Кейт все още не му е простила за този странен подарък.

Сигурно вече се чудите какво пък толкова й е дал? Оставяме на Уилям да разкаже историята.

„Подарих и бинокъл. Тя никога няма да ми позволи да забравя това.

Беше в началото на връзката ни, още бяхме на етап ухажване. Бях го опаковал и според мен беше наистина хубав. Или поне така се опитвах да убедя себе си. Казах й – бинокълът е наистина страхотен, виж колко надалече може да видиш. А тя ме гледаше с един странен поглед, казващ – та това е бинокъл, какво става, какво иска да ми кажеш?!

Не мина много добре тази моя изненада. И ако трябва да съм честен, нямам никаква представа защо реших да й купя точно бинокъл“, заяви в подкаста „That Peter Crouch“ на BBC принц Уилям.

Наистина е доста странна идея за подарък, особено в период на ухажване и имайки предвид, че говорим за принц.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР