Мистериозната алхимия на привличането

Днес с NARCISO eau de parfum ambrée празнуваме брилянтните, вдъхновяващи жени…

eva.bg 17 July 2020

Модният дизайнер Нарцисо Родригес работи в колаборация с парфюмериста Орелиен Гишар, за да може да улови въдхновението на златната, обсипана с лунички дамска кожа, излъчваща топлината на слънцето. 

В новия аромат оригиналната амброва нотка е подсилена в Narciso, сливайки уникална ванилия в абсолютна богата текстура. Техните топли фасети обгръщат композицията в златен воал, оставяйки амбровия акорд да сияе, подсилвайки емблематичния страстен мускус на Narciso Rodriguez.

Екзотично цвете тиаре и иланг-иланг от Мадагаскар - сияйна, но и дълбока и омайваща флорална нотка -  добавят своя топъл блясък. Солен щрих намеква за аромата на огряна от слънцето кожа.  Гладък кедър отразява елегантния дървесен подпис на линията NARCISO. Резултатът е опияняващ аромат с инфузия от светлина, който магически и мистериозно съблазнява.

Музата на аромата е запленяващата Лаурен Бейнен. В най-ярко оцветената ароматна кампания на Narciso Rodriguez до сега, артистът и фотограф  Вивиан Сасен, позната със своята полуабстрактна естетика, улавя рядката красота на Лаурен.

Образът й е свеж и хипнотичен. Погледът й е покоряващ. Присъствието й е магнетично. Сияещото слънце обгръща чувствения й силует като топлите, изобилни нотки на амбров аромат. Със своя характерен почерк, Вивиан Сасен използва драматична игра на светлина и сянка, за да отрази прелъстителната природа на женската дуалност. Заснета в окъпана от слънцето пустиня, кампанията уникално улавя есенцията на женствеността.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР