Орландо Блум: Сърцето ми е разбито, изчезна Майти

16 July 2020

Снимка: Instagram

Въпреки че с Кейти Пери скоро ще станат родители на първото си дете, в момента Орландо Блум не е толкова щастлив, колкото би могло да се очаква. Нещо повече – актьорът призна, че сърцето му е вече разбито.

Оказва се, че любимото му куче Майти е изчезнало в района на Монтесито, Калифорния. „Има чип, а на каишката му има телефонен номер. Така че, ако го заведете при местния ветеринар или приют, ще могат да се свържат с мен и да ми го донесат. Ще има и награда. Но искрено моля да подавате само достоверна информация, защото сърцето ми е вече разбито, не го наранявайте допълнително“, коментира в социалните мрежи Блум.

43-годишният актьор, който има и деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер, осинови въпросното кученце през 2017 година. Само няколко месеца преди изчезването на Майти, настоящата половинка на Блум Кейти Пери пък загуби любимата си котка - Кити Пъри.

Явно не им върви на домашни любимци. И въпреки че котката така и не бе намерена, дано Майти намери пътя обратно към къщата на Пери и Блум.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР