Alberta Ferretti – с любов от Италия

eva.bg 15 July 2020

Не че е нужен конкретен повод да се празнува красотата, но за 70-годишната дизайнерка Алберта Ферети сега това е по-необходимо от всякога.

Италия бе една от страните, които понесоха най-жестоко удара на пандемията. Сега, когато животът започва да се връща към нормалното, много неща не са същите:

„Ние приемахме за даденост цялата красота на страната, която имаме. А наистина сме заобиколени от красота! Празните ни градове, които бяха празни по време на изолацията, бяха великолепни и величествени. И аз искам да покажа именно това с работата си сега“, каза Ферети.

Колекцията resort 2021 от модна къща Alberta Ferretti прилича на ода за Италия. Видеото, с което бе представена тя, приличаше на картичка, защото фонът зад красивите тоалети се сменяше с живописни кадри на Венеция, Флоренция, Рим, Неапол.

„Може би все още не можем да усетим позитивния дух, няма много забавни събирания, партита и бляскави събития. Но съм убедена, че жените искат да се чувстват красиви и специални винаги. А сега, след толкова месеци изолация, това е глътката въздух, която искам да им дам. Трябва отново да започнем да мечтаем“, добавя Алберта Ферети.

Помечтайте и вие с нея в галерията ни, а онлайн представянето на колекцията вижте в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР