Синьо, пардон, шарено лято!

Оцветете гардероба си с колекцията Color Galore на Tommy Hilfiger

eva.bg 14 July 2020

Летните, безгрижни дни са за красивите емоции, впускането в приключения и за опознаването на цветния, вълнуващ свят.

Непоправимото лятно настроение влиза и в гардероба ни, намирайки израз в богатство от цветове, с които бихме искали да изпъкваме под слънчевите лъчи.

Както винаги, Tommy Hilfiger не ни разочарова и в крак с пъстрите пролетно-летни тенденции ни предостави колекцията си Color Galore Spring 2020, от която просто струи щастие, а нека си признаем – щастието е винаги на мода!

Колекцията е изградена от палитра с най-актуалните цветове за сезона, като ментово зелено, жълто, прасковено, червено и розово, както и различни нюанси на синьото, което, както знаем, е цветът на 2020 г. Тя се разделя на две линии – дамска и мъжка.

Смесвайте, съчетавайте, разделяйте – експериментирайте! Енергичните и толкова слънчеви пастелени нюанси ще ви заредят с настроение и увереност, събуждайки креативността в стила ви.

Предизвиквайте себе си, изразявайте смело персоналността си и настроението си с още по-внушителни цветове и не забравяйте, че всички говорят невербалния език на модата.

Color Galore се фокусира върху моделите, с които изграждаме основите на гардероба си. Затова артикулите са задължителни за сезона, неподвластни са на времето и устойчиви на тенденциите. Панталони, памучни ризи, поло тениски, шапки с козирка, мокасини, бански костюми, плетива, прави панталони – всичко, от което се нуждаем.

Вижте повече в галерията ни.

Всички артикули от колекцията Color Galore са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, The Mall и Serdika Center.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР