Магията на Скопелос в очите на Кайя

12 July 2020

От 21 до 27 юли в градината на арт центъра в квартал Лозенец "Къщата на София" ще можете да се гмурнете в магията на острова, на който е сниман филмът Mamma Mia. С фотографиите на талантливата и сензитивна Кайя Христова ще усетите хармонията на архитектурата му, атмосферата и неповторимите гледки на красиви плажове, забележителни манастири и много красива природа. Дъхът ви ще спира от колорита на западното крайбрежие на Егейско море, от старинните икони и предмети в популярната след филма църква на Агиос Йоанис Кастри, Ще ви впечатли панорамата от върха на скалата, на която е разположена и тясната пътека със 110 стъпала, издълбани в камъка, която я свързва с острова. 

Заливчетата, картините, които се откриват от почти всеки завой, розовите цветя, сините прозорци, белите стени във фотографиите, които Кайя превръща в картини и признава, че този проект за нея е „ЛЮБОВ“.

1 КОМЕНТАР
1
Верен читател
13 July 2020, 14:00

Тази изложба ще бъде видяна от много малко хора, а си струва да бъде разгледана от максимално много сънародници. Така че нека авторката на фотографиите бъде така любезна да ги качи онлайн.

ТВОЯТ КОМЕНТАР