Новото начинание на Камерън Диас

47-годишната актриса гледа първото си бебе и стартира нови проекти...

eva.bg 10 July 2020

Снимка: Instagram

Камерън Диас не се снима във филми от пет години. Усмихнатата актриса като че ли се оттегли от светлината на прожекторите, за да отдели повече време на себе си и личния си живот.

През януари тази година 47-годишната актриса стана майка за пръв път. В момента тя се е отдала на майчинството, а ситуацията с коронавируса просто съвпада с този период, в който Диас си стои предимно вкъщи.

Но въпреки това Камерън иска да отвори нови хоризонти пред себе си, макар и те да не са свързани с киното. Холивудската звезда започна да произвежда вино, което е органично и веган, тъй като не са използвани никакви агресивни химически пестициди при обработката му.

„Дълги години бях просто консуматор на виното, понеже обичам тази напитка, но никога не се бях интересувала от процеса му на получаване. Скоро научих, че не е толкова важно какво ще добавите към продукта, а какво няма да добавите!“, сподели актрисата.

Камерън си партнира със своя приятелка в стартирането на този бизнес - Катрин Пауър, създателката на бранда Who What Wear. За момента те предлагат два вида вино – бяло и розе. Брандът им се казва Avaline.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР