Хари и Меган не са изкарали нито цент, откакто са в САЩ

eva.bg 07 July 2020

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари се отказаха от своите кралски задължения през януари тази година, а през март изпълниха последните си ангажименти, на които се появиха в ролята на кралски особи.

Съпрузите заявиха, че искат да станат финансово независими, затова се отказаха от привилегията да са висши членове на британската кралска фамилия.

След като пренесоха живота си в САЩ обаче нещата не потръгнаха толкова гладко, колкото се надяваха херцозите на Съсекс. Заради коронавируса и изолацията, те не са имали никакви изяви, от които биха могли да попълнят семейния бюджет. Кралският експерт и биограф, Кейти Никол, твърди, че до момента двойката не е заработила нищо.

„Вече е време двамата да започнат да печелят нещо – в Лос Анджелис са от март“, казва Кейти. Наскоро Меган и Хари подписаха споразумение с нюйоркската агенция Harry Walker, представляваща интересите на хора като Мишел и Барак Обама, Бил и Хилари Клинтън, Опра Уинфри и др. Идеята е агенцията да организира публичните изяви на херцозите, като те възнамеряват да участват в различни дискусии и публични форуми, веднага щом ограниченията заради пандемията бъдат премахнати. Но до момента двойката не е имала подобна възможност.

Според Кейти Никол всяка публична изява може да им печели около милион долара. Но заради всичко случващо се в САЩ сега, очевидно това е трудно да се организира дори от най-добрите агенции. В същото време семейство Съсекс не може да поиска помощ от кралското семейство, затова просто изчаква подходящия момент, за да задейства плановете си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР