Джулия Робъртс: Семейството е моето щастие

eva.bg 05 July 2020

„Хубавата жена“ отпразнува вчера 18-годишнината от брака си с кинооператора Даниел Модър.

Както знаем, Джулия Робъртс беше една от малкото холивудски звезди, които последни отвориха инстаграм профил за споделяне. Лаконична е и досега, като отбеляза семейния празник само с думите: „18 години!“. Избрали са датата на брака си – 4 юли, в чест на националния празник на САЩ.

Тя е щастлива майка на три деца – Хейзъл, Финеъс и Хенри.

В интервю за британския Marie Claire Джулия Робъртс споделя, че най-важното правило при възпитанието на децата е доверието в тях.

Мога да говоря само за личния си опит. Когато детето навърши 5 години, мислиш, че това е най-благодатният момент в общуването ви, после, когато е на 7 отново преоткриваш щастието да си майка, а когато е на 12, си мислиш, че това е най-прекрасната възраст да се радвате един на друг. Да, винаги се безпокоиш, но както казва сестра ми: „Няма смисъл да се тревожиш, когато наистина нямаш реален повод за това. Аз просто се старая да съм винаги до децата ми.“

Джулия Робъртс твърди, че семейният живот е преобърнал ценностите в живота й и че кариерата е била поставена на второ място след приоритета да бъдеш добра майка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР