Ах, този деним!

Вечният горещ тренд, дами и господа! Овладейте го с Calvin Klein Jeans…

eva.bg 07 July 2020

Снимка: Instagram Calvin Klein

Денимът е сред онези трендове, които са винаги на мода. И как би могло да бъде иначе, след като дънковия плат е така „приспособим“ към всички модни капризи на времето?

Прочитите на този тренд се сменят, после се припомнят, „перифразират“ и дънковите тоалети винаги намират почетно място в попкултурата на всяко следващо поколение.

Началото на дизайнерската мания по джинсите се наблюдава още през 70-те, а модна къща Calvin Klein стои в основата на тази революция на денима, поставяйки мост между елегантното и ежедневното, между непринудения стил и класния такъв. Ето как дънковите тоалети започват да се появяват и по червените килими, защото звездите полудяват по тях.

Дънковите модели на Calvin Klein се превръщат в емблема за младежкия, небрежен провокативен стил. Още през 1978 г. брандът успява да продаде над 200,000 чифта дънки само през първата им седмица на пазара. Останалото, както се казва е история. Келвин Клайн се превръща в пионер, създал неподражаем стил, който повлиява най-популярните движения през следващите десетилетия като грънджа и хип-хопа, заедно с ежедневния стил, но и вечерното облекло на звездите, снимано от десетки фотографи по бляскави събития.

Линията Calvin Klein Jeans се ражда тъкмо от стремежа на модната къща да издигне безгрижната, но адски стилна визия на пиедестал, за да подтикне хората да бъдат себе си, независимо къде са, чувствайки се комфортно и уверено в кожата си. Характерна със своите разпознаваеми, уникални детайли, иновативни материи и цветови гами, Calvin Klein Jeans е сред любимите модни избори на знаменитостите и street style звездите, които ясно съзнават, че качествените дънкови артикули са гръбнакът на всеки гардероб.

Дънковите якета и джинсите могат да бъдат съчетавани и разчупвани по всевъзможни начини и са така лесни за употреба, щом са създадени с идеята за максимален комфорт и функционалност.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Този сезон истерията по денима не стихва, а минималистичната, но адски шик естетика на Calvin Klein Jeans е по-актуална от всякога. Колекцията за пролет-лято 2020 набляга на нежните, дишащи материи, с които смело можете да превърнете денима в най-силния акцент в гардероба си.

С радост ви споделяме, че Calvin Klein Jeans отвори два нови магазина в София, които в момента предлагат отстъпки до 50%. Така че лятното пазаруване може да започне!

Магазините на марката се намират в Paradise Center (бул. Челни връх 100) и Serdika Center (бул. Ситняково 48).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР