А какво ново около Меган и Хари?

eva.bg 26 June 2020

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари започват да работят усилено по своята независимост, след като се установиха в САЩ и се отказаха от кралските си задължения.

По последни данни съпрузите да подписали договор с нюйоркската агенция Harry Walker, представляваща интересите на хора като Мишел и Барак Обама, Бил и Хилари Клинтън, Опра Уинфри и др.

Агенцията ще организира публичните изяви на херцозите на Съсекс. Те възнамеряват да участват в различни дискусии и публични форуми, веднага щом ограниченията заради пандемията бъдат премахнати и имат възможност за това.

Меган и Хари ще вземат участие в събития, повдигащи важни въпроси, свързани с наболели социални проблеми, като равенството между половете, расовата дискриминация, екологичните проблеми. Именно в тези насоки двамата винаги са насочвали общите си усилия, за да донесат положителна промяна в определената сфера.

Херцозите обявиха и старта на благотворителната си фондация, кръстена „Archwell“ на сина им Арчи. Коронавирусът спря повечето им планове, но сега двамата отново са готови да започнат от нулата, за да задвижат процеса на работа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР