Адел: Всички сме в една лодка

eva.bg 26 June 2020

Снимка: Instagram

Тази година Адел трябваше да ни изненада с две неща. Едното е драстичното й отслабване, с което в крайна сметка успя да шокира всички, макар да нямаше подходящ светски повод, за да разходи новата си фигура пред фотографите.

В следствие на пандемията звездите вече не ходят по премиери, червени килими, церемонии, награди, благотворителни събития, концерти т.н. Успяхме обаче да видим прекрасната Адел с 45 килограма по-лека на снимката, която самата тя разпространи миналия месец по повод своя рожден ден. Засега толкова откъм светски изяви, красиви тоалети и дълги крака.

Второто голямо събитие, свързано с Адел, трябваше да е излизането на дългоочаквания нов албум. Премиерата бе насрочена за септември. Е, коронавирусът стана причина не просто да се отложи датата, а и да няма никаква информация кога изобщо ще имаме възможност да чуем нещо ново от Адел.

„Всички сме в една лодка. Правим разни неща, но изведнъж светът спира. Албумът ще излезе тогава, когато е готов. Все още не мога да дам конкретна дата. Имаме нова музика, но продължаваме да работим“, заяви Адел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР