Рестарт на лятото в Green Life Beach Resort Sozopol

Mечтаем за слънце, море, плаж... и място за цялото семейство

23 June 2020

Юли и август – двете причини, които ни карат така силно да се вълнуваме за лятната си почивка, съвсем скоро ще са тук. В търсене на място, достатъчно просторно за цялото семейство с възможност да изразходим събраната през последните месеци енергия, няма как да не се спрем на Green Life Beach Resort Sozopol.

Разположен на един от най-живописните и обширни плажове у нас – Каваци, той впечатлява не само с мащаба си, но и със собствения си плаж.

Комплексът от затворен тип предлага безброй забавления за малки и големи. На разположение са цели 4 басейна с обща площ 600 кв. м, открит фитнес, спортен център с игрища за тенис, волейбол и футбол - достатъчни да осигурят така жадуваното ни лично пространство.

А ако искате ударна доза адреналин, изберете някои от водните атракциони – джетове под наем, полет с парашут, флайбординг.

Двете детски площадки са идеално място за игри от сутрин до вечер и гаранция, че най-малките гости на комплекса няма да скучаят.

Плажът Green Life Beach заслужава особено внимание. Ивицата е покрита с фин златист пясък, а водата е кристално чиста. За тези, които имат неизчерпаема енергия, GreenLife Smоki Beach House предлага купон и забавление още от ранния следобед. От комплекса са се погрижили и за качествената и разнообразна храна с първокласно меню в ресторантите на блок маса и à la carte.

С невероятните си гледки, запазените пясъчни дюни и кристална вода, Green Life Beach Resort Sozopol ни кани да се потопим в магията на морето, където както казва Едуард Естлин Къмингс, винаги намираме себе си.

Запазете своята почивка още сега!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР