Стилът говори вместо вас

Колекцията за пролет 2020 на Tommy Hilfiger отговаря на всички съвременни търсения...

eva.bg 19 June 2020

Готов ли е гардеробът ви за новия сезон? Нищо не може да ви донесе онази увереност и усещане за положителна промяна, както освежаването на гардероба с нови артикули, с които да допринесете към стила си.

И този сезон минимализмът не слиза от своя трон и остава фундамент в изграждането на елегантни, но и разчупени, небрежни визии. В основата на повечето трендове в момента се вписва изчистената палитра от черни, бели, тъмносини, бежови, както и нежни пастелени цветове. И както казват големите имена в модата, минимализмът не е липса на нещо, а е перфектната комбинация, към която не ти се иска нито да добавяш, нито да отнемаш.

Сред любимите ни тенденции са онези дизайни, притежаващи принтове, вдъхновени от мореплаването и ветроходството.

Чарът им е съвършено обигран в колекцията на Tommy Hilfiger за пролет 2020. Марката винаги е въплъщавала свободния, смел американски дух, съчетавайки го със съвременните естетични търсения.

Ако в гардероба ви не присъстват артикули в тъмносиньо и бяло райе, сега е моментът да промените това! Няма по-подходящо време да добавите елементи от мореплавателската традиция в гардероба си и да събудите лятното си настроение.

В колекцията откриваме много от любимите си класики като чино панталоните, задължителната рокля тип риза (основен елемент в гардероба за топлите дни!) и поло тениските.

Нека не забравяме за денима, без който модната къща никога не ни оставя, както и за стилните блейзъри, в чиято прегръдка оставаме в по-дъждовните дни. Те отговарят на всички критерии, с които не трябва да правим компромиси по време на топлия сезон, защото са създадени от иновативната материя за регулиране на температурата Cool Max, която не запарва кожата.  

Друг тренд, който се наложи отново през 2020 г., е прозрачният шлифер, който може да превърне всяка обикновена визия в street style находка.

Но колекцията не разочарова и онези от вас, които имат по-лаконичен стил, с обемните бежови минималистични шлифери, които са подходящи както за следобедна разходка, така и за официална среща.

Можете да намерите дамската колекция за пролет 2020 в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Serdika Center и Paradise Center. За да отпразнува приближаващото се лято, марката предлага специални отстъпки до -50%.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР