Функционален минимализъм

eva.bg 22 June 2020

Във времена като днешните предполагаме, че модната система ще натисне за известно време бутона „пауза“. Логично е излизането на нови тенденции да замръзне, докато пандемията отпусне своята хватка и икономиките се завърнат към обичайния си ритъм. Затова предполагаме, че най-силните тенденции до момента ще останат водещи за по-дълго време, а всички те водят към една посока – дрехи и аксесоари, които са стойностни като материали и същевременно спокойни и удобни като дизайн.
Welcome back, функционален минимализъм.

Комфортът на плетената рокля

Ако сте носили рокля от плетена материя, знаете за какво говорим – няма по-удобна от тази изцяло обгръщаща тялото дреха. Тя следва неусетно всяко наше движение, има моменти от деня, когато почти не я усещаме. В зависимост от градусите навън тя е със или без ръкави, със или без деколте, макси или миди, но отвъд комфорта има още едно сигурно нещо – много е секси!

Leather Weapon

Дрехите от лицева кожа са вечни, стига да се грижим добре за тях. Повлияни от настоящото завръщане към класическите тенденции, в момента кожените рокли, поли, връхни дрехи, панталони, сака и ризи са в апогея си. И така, униформата ни за пролетта се очертава да бъде тишърт и кожена пола, както в доброто старо време през 90-те.

Big Bags

Е, да, те със сигурност са шик и внасят интересна диспропорция в дамския силует. Големите чанти обичайно са от много мека и лека кожа и изобщо не тежат, противно на очакванията (освен ако не ги препълним, но тогава не изглеждат особено добре). Интересен начин да се носят е да бъдат гушнати под мишница и леко намачкани.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР