Да потичаме благотворително

17 June 2020

BIODERMA WomensRun – първото в България бягане само за жени, което миналия юни постави София на световната карта на столиците, подкрепящи инициативата за женско бягане, ще се случи и това лято. Организатор на събитието е Спортен клуб „Бегач“, а датата е 18-ти юли. Състезанието по традиция е с благотворителна цел – в полза на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Стартът ще е в 09:00 от НДК.Категориите, в които дамите могат да се включат, са три: основното състезание за бързина, класиране в категория „Мама и аз“, където майките се състезават отборно със своите деца на възраст до 12 години включително, и една необичайна, но не по-малко забавна надпревара –конкурс за най-оригинален костюм, в който специално жури от модни експерти ще избере трите най-смели и екстравагантни участнички. Трасето е с дължина 3 километра по маршрута НДК – парка зад музей „Земята и хората“ – НДК.

Победителите в трите категории ще получат продукти на BIODERMA, достатъчни за цяла година, а подгласниците на второ и трето място – продукти на марката на стойност 200 лв. Специална награда – двоен самолетен билет за Париж, предоставен от AirFrance, ще бъде разигран на томбола измежду всички участници.

Участието в събитието е с билети, а регистрацията е онлайн на сайта www.bioderma-womensrun.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР