Оставете впечатление, а не следа

Течно неразмазващо червило CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer

12 June 2020

Чували ли сте за термина „Индекс на червилото“? Въвежда го Леонард Лаудер, който забелязал, че в условия на криза жените се ограничават с покупка само на най-нужните и практични козметични продукти, като фаворит сред тях е червилото.

Тоест, нараства ли продажбата на червила, значи потребителите стават по-внимателни към разходите си. Това е алармата за настъпваща икономическа рецесия. Защото от всичко друго бихме могли да се лишим за известно време, но не и от червилото. То е достатъчно, за да ни накара да се чувстваме красиви и готови за срещи.

Без значение дали е ярко червено, хладно телесно или нежно розово - вълнуващото червило е задължително за страхотен външен вид. Освен това е от особено значение да се справя с всяка ситуация - от хранене и нежни целувки, до издухване на носа.

Новото течно матово червило CATRICE Matt Pro Ink е идеалният спътник за ежедневна употреба или специални поводи, защото с уникалната си неразмазваща формула, то е абсолютно задължително във всяка колекция червила. Оставете впечатление, а не следа.

Другата добра новина е, че издържа до 12 часа! Новото, супер дълготрайно течно матово червило Matt Pro Ink с масло от моринга е идеален спътник за дълъг ден, защото със сигурност ще издържи във всяка житейска ситуация, без значение дали среща, обяд или йога след работен ден. Течната му текстура се чувства приятно лека на устните, изсъхва бързо и оставя след себе си гладък, матов завършек.

Течното червило без размазване се предлага в общо десет цвята: от телесни и ярки пролетни и летни нюанси, до класически червени нюанси.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР