В EVA през юни

08 June 2020

Смехът ще спаси света! Позволяваме си да направим тази прогноза в първия ни посткарантинен брой!

Да, устояхме на паузата и я превърнахме в плодотворен период на срещи с любопитни хора (посланик Херо Мустафа, актьорът Свежен Младенов, писателят Георги Господинов), претворени в интервюта и разказване на любопитни истории от живота на известните (Джон Малкович, Натали Ууд, Чък Норис)… такива, каквито винаги сме ви поднасяли.

На корицата ни са Николаос Цитиридис & Мария Силвестър, повелителите на смеха в телевизионния ефир, с които прекарахме няколко много забавни часа снимки. После пък ги оставихме да си поговорят открито един с друг, защото за двамата ролята на задаващи въпросите не е чужда. За първите стъпки в телевизията, за тежестта на „короната“ на известността, за хейтърите и справянето с тях, за мярката, за неприличните предложения и плановете им за лятото, четете в новия брой на EVA.

Прогнози за „живота след“ и „новото нормално“ събрахме в 10 ексклузивни – Post Corona - страници, допълнени от винаги актуалните анализи на трендове в козметиката и модата.

И тъй като ни липсва да пътуваме, заедно отскачаме до великолепния Порто, няколко малки частни, но достъпни като цена, острова и, разбира се, любимия на всички ни Солун, в светлината на кулинарна спирка, която сама по себе си заслужа да инициираме пътуване.

Търсете ни на бензиностанциите и във всички работещи места за продажба на преса и печатни изделия.

 

1 КОМЕНТАР
1
Муки
08 June 2020, 10:59

Печатни издания звучи по-добре.

ТВОЯТ КОМЕНТАР