Лъже ли Кайли Дженър?

eva.bg 30 May 2020

22-годишната риалити звезда внезапно бе детронирана, след като списание Forbes я изключи от списъка си на милиардери в петък - само две години, след като я обяви за най-младия self-made милиардер за всички времена.

Списанието твърди, че звездата от Keeping Up With The Kardashians, която през 2015 г. създаде козметичната компания Kylie Cosmetics, може да е подала невярна информация, за да преувеличи успеха на бизнеса си.

Срещу Кайли Дженър може дори да бъде предприето наказателно разследване, ако твърденията, че е излъгала в данъчните си декларации са верни.

Според топ адвокати по финансови измами Комисията към борсата за ценните книжа (SEC) ще се задейства скоро след публикацията на Forbes, която обвинява Дженър, че е „надувала“ цифри и е подправяла данъчни декларации за козметичната си компания.

Дженър се оказва в много неизгодна позиция след разкритията на списанието, в които се твърди, че риалити звездата не се справя толкова добре, колкото й се иска и че всъщност не е милиардер. В пост в Туитър тя написа: „За какво дори се събуждам? Мислех, че това е реномирано издание...“

 

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР