Меган и Хари нямат минутка спокойствие

Папараците нападнаха дома им с дронове

eva.bg 29 May 2020

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл вече водят открита война с медиите и папараците. Те напуснаха Великобритания, за да са далеч от полезрението на британските таблоиди, които разпространяваха лична информация, слухове и какво ли още не, което накара кралската двойка да заведе дело срещу тях.

Откакто са в Лос Анджелис обаче това сякаш не се е променило. Меган, която е бивша актриса и е прекарала голяма част от живота си в Калифорния би трябвало да знае, че там е „раят на папараците“. Мечтаното спокойствие, което двамата продължават да преследват, все още е далеч.

По последни данни Меган и Хари е възможно да обмислят ново преместване, този път в Ню Йорк, защото се безпокоят за безопасността на сина си Арчи. Британското издание Express направи нови разкрития за притесненията на херцозите – наскоро те са имали неприятни инциденти в дома си, тъй като безпилотни дронове са започнали да прелитат над къщата им, в опит да направят папарашки снимки. В резултат на това Меган и Хари вече не се чувстват в безопасност дори в собствения си дом.

Съпрузите са уведомили полицията в Лос Анджелис и на първо време са решили да увеличат сигурността на къщата си, наемайки допълнителен екип, който да държи папараците далеч от тях.

„Те не искат специално отношение, а просто да се чувстват сигурни в собствения си дом“, споделя приближен до семейството.

В действителност е възможно сега папараците да са станали по-агресивни, тъй като изолацията остави много от тях без работа. Така че не е учудващо, че са готови на всичко, за да продадат ексклузивни кадри, както и че личности като Меган и Хари са сред най-любимите и мишени.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР