Кожата е във възторг

Готови ли сте за близък план? Sérums de Teint е бюти филтърът, от който всяка жена има нужда

eva.bg 05 June 2020

Готови ли сте за близък план... когато излизате сутрин за работа, когато имате среща с приятелки, когато не сте спали цяла нощ, когато се чувстватe толкова уморени, когато трябва да направите перфектното селфи?

Трудно е да отговорим с „да“ на този въпрос, защото градската джунгла ни сблъсква с толкова много изпитания за кожата – замърсяване, стрес, умора... Какъв близък план, когато щетите са така очевидни?!

Всички градски момичета се борят с едни и същи проблеми относно кожата на лицето – склонност към сив тен, липса на блясък, зачервявания, преждевременно стареене, сухота и дехидратация. И нито един бюти режим на телефона не може да прикрие това, без да бъде очевидно, че сме прибегнали до тези екстри на технологиите, за да прикрием несъвършенствата на лицето си.

Какво да правим? Нужно е да полагаме в пъти по-големи грижи за себе си, да подбираме правилните продукти, да не пренебрегваме бюти ритуалите. Няма как да избягаме от замърсяването, стреса и умората, но пък може да помогнем на кожата ни в неравната битка с тях и да прикрием недостатъците без да прибягваме до тежки слоеве грим и козметика, които през целия ден усещаме като втора кожа върху лицето си и които стоят така неестествено.

В това отношение тониращият серум на Biologique Recherche е две в едно – перфектна комбинация от ефективна грижа за кожата и идеална корекция на тена.

Serums de Teint изравняват цвета на кожата, осигурявайки естествено покритие, като същевременно й позволяват да диша. Те реално са невидими, тъй като създават естествен тен, буквално се сливат с кожата и не образуват линия между зоните със серум и без, и не цапат дрехите. Няма да усещате онова така неприятно стягане през целия ден, няма да се чувствате като с маска върху лицето, нито ще се стряскате от неестествения си вид в огледалото. Текстурата е много нежна, епидермисът се чувства комфортно, няма усещане за омазняване или пък за сухота.

Кожата диша и в същото време получава силно оръжие в битката с дехидратацията. Защото е факт, че хидратацията си остава крайъгълен камък в грижите за кожата. Дори да изпиете три литра вода на ден, до кожата стигат едва 10% – тоест, 300 мл, които бързо се изпаряват. В основата на клетъчния обмен е водата. Клетките не могат да усвоят полезните вещества, ако кожата е недостатъчно хидратирана.

Sérums de Teint имат дълготрайно хидратиращо действие. В същото време фотозащитните и анти-замърсяващи активни съставки в тониращите серуми помагат за създаването на „щит“ на повърхността на кожата срещу градски прахови замърсители и свободни радикали, индуцирани от слънчева радиация (UV лъчи, синя светлина, инфрачервени лъчи). Кожата е трайно овлажнена и защитена от сурови външни фактори. Те са Perfector & Protector, защитават кожата от фини прахови частици и от фотостареене, причинено от синята светлина.

Sérums de Teint се предлагат в пет различни нюанса. Продуктите имат прецизна комбинация от пигменти, за да се създаде идеалният нюанс за всеки цвят на кожата и да може да избирате правилния за вас, в зависимост от сезона и промените в тена ви. След като го нанесете, здравословното сияние ще се завърне на лицето.

Sérums de Teint са резултат от тригодишни проучвания на Biologique Recherche, които са предпочитан партньор в ексклузивни медицински и дневни спа центрове в над 85 държави, а също и в спа центровете на най-луксозните, интернационални хотелски вериги. Основният салон за красота на марката, Ambassade, се намира на бул. Champs Elysées 32 в Париж. Но ако не може да отидете до там или някой от центровете в България, за да се възползвате от услугите и продуктите им, ето няколко важни съвета за нанасянето на Sérums de Teint в домашни условия:

Използвайте пръстите си или четка и нанесете тониращия серум върху чиста и суха кожа (чело, нос, скули, брадичка) след ежедневния си продукт за грижа за кожата. Разнесете деликатно от центъра към външната страна на лицето, шията и деколтето, за естествен завършек.

Серумите могат да бъдат закупени от всички центрове партньори на Biologique Recherche в България. Там ще откриете както всички 5 цвята, така и тестери, за да може всеки първо да изпита цвета и текстурата върху себе си.

Кожата ви е във възторг, а вие сте готови за близък план!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Biologique_Recherche_Bulgaria (@biologique_recherche_bulgaria) on

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР