Наоми Кембъл в море от цветя и любов

eva.bg 25 May 2020

Снимка: Instagram

Преди броени дни легендата на модния подиум Наоми Кембъл навърши 50 години.

Тя е може би единственият супермодел от златната ера на 90-те, който все още работи все така активно. Много хора бяха учудени, че Наоми навършва 50. За нея времето сякаш е спряло и днес Кембъл е олицетворение на вечната младост.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

На датата на рождения й ден видяхме десетки знаменитости да й честитят юбилея. Колегите й от индустрията, както и близките й приятелки – Линда Еванджелиста, Кейт Мос, Кристи Търлингтън и Синди Крауфорд – също не пропуснаха да обсипят Наоми с любов и прекрасни пожелания.

„Наоми е част от онова семейство, което съм избрала сама. Скъпа Наоми, знай, че винаги съм до теб и че имам огромен късмет да те познавам. Празнувам това днес, но и всеки един ден!“, написа Линда в своя Инстаграм профил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Нищо чудно, че на рождения си ден Кембъл се къпеше в море от цветя, изпратени й от всички нейни близки, приятели и почитатели:

„Искам да благодаря за цялата любов, която получих на рождения си ден! Щастлива съм, че имам такива невероятни хора в живота си, благодарна съм и че съм цели 50 години на тази красива планета. Честно казано не вярвах, че ще стигна дотук. Но нямаше да успея без тези, които са били с мен в добро и зло, на върха и на дъното – завинаги ще съм им признателна! Приключението ми досега бе истински цветно, защото всеки ден си напомнях, че трябва да се развивам, че мога да съм по-добра и съм в процес на работа. Така израствам и се уча всеки ден. Последно, но не на последно място, искам да благодаря на майка си. Мамо, ти не просто ми даде живот, а и най-важните уроци за него!“, написа Наоми в Инстаграм.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР